Home » Referenties » Niels (17 jaar): personeel en arbeid

Niels (17 jaar): personeel en arbeid

Niels (17 jaar): personeel en arbeid

Niels uit Berkel en Rodenrijs: “Na het studiekeuzeonderzoek heb ik gekozen voor de opleiding Personeel en Arbeid op de Hogeschool Rotterdam en het bevalt me tot nu toe heel goed. Ik ben nu een aantal weken onderweg en heb nog geen tentamens gehad maar ik geloof dat ik hier op mijn plek ben. De vakken spreken me erg aan en dan met name recht.

Het studiekeuzeonderzoek heeft mij absoluut geholpen. Voor mij toch verrassende dingen blijken inderdaad nu de eerste weken te kloppen. En zoals ik al aangaf de studie lijkt een juiste keuze. Een keuze die ik waarschijnlijk zonder het onderzoek minder snel had genomen.

Daarnaast weet ik beter wat mijn sterke en zwakke punten zijn. Doordat ik die nu weet kan ik er veel beter mee omgaan. Daar heb ik veel profijt van. Ik ben erg blij dat u mij daarbij heeft geholpen.

Het uiteindelijke advies qua keuze heb ik dus opgevolgd. Voordat ik die keuze maakte heb ik ook open dagen en meeloopdagen bezocht, maar toch was de belangrijkste reden om de opleiding te starten toch echt de uitkomst van het onderzoek.  Ik wil u daarvoor bedanken want van de gesprekken heb ik veel geleerd.”

Gerelateerde berichten