Home » Referenties » Iris (20 jaar): commercieel communicatie management

Iris (20 jaar): commercieel communicatie management

Iris (20 jaar): commercieel communicatie management

Iris uit Hellevoetsluis: “Na een foute studiekeuze had ik geen idee wat ik nu wel wilde. Daarbij was ik bang om wederom een foute studiekeuze te maken. Om deze reden besloot ik een studiekeuzeadvies te vragen bij Koers 250. Na een intensief gesprek en verschillende toetsen heeft mevrouw Kuyvenhoven mij een opleiding in de communicatie branche geadviseerd. Ik heb de aanbevolen opleidingen bezocht en momenteel zit ik in het tweede jaar Commercieel Communicatie Management aan de Hogeschool Schoevers. Bij deze studie zit ik absoluut op mijn plek en ik kan dan ook niets anders concluderen dan dat Koers 250 mij meer dat goed heeft geadviseerd.”

Gerelateerde berichten