Home » Referenties » Lucas (21 jaar): rechtsgeleerdheid

Lucas (21 jaar): rechtsgeleerdheid

Lucas (21 jaar): rechtsgeleerdheid

Moeder van Lucas: “Koers 250 heeft geholpen mijn zoon zijn weg te vinden na een grote vertraging met zijn studie Bedrijfskunde. Het bleek achteraf een ongelukkige keuze en een verandering van studierichting leek op zijn plaats. Hulp was hierbij nodig, en Koers 250 kon deze hulp bieden. Na een goed gesprek en een grondige test kwam er een duidelijk eindrapport. Hierin kwam onder meer de studie rechtsgeleerdheid naar voren als richting die goed bij mijn zoons competenties aansloot. Nu anderhalf jaar later is dit een zeer wijze keuze gebleken. Mijn zoon is gelukkig, heeft aansluiting met zijn medestudenten en presteert ver boven anderen in zijn studiejaar. Ik ben een tevreden moeder.”

Gerelateerde berichten