Home » Referenties » Martin (20 jaar): ad assistent marketeer

Martin (20 jaar): ad assistent marketeer

Martin (20 jaar): ad assistent marketeer

Martin uit Capelle a/d IJssel: “De test geeft je meerzelfvertrouwen en zelfkennis en dat vond ik erg belangrijk. Als je aanvankelijk de testen maakt dan heb je iets van pfff wat een vragen. Maar als je dan de uitslag krijgt dan klopt je persoonlijkheid exact, echt bizar. Bizar maar heel erg leerzaam zo weet je precies wat je goede en slechte eigenschappen zijn. Als je dit weet, weet je ook wanneer je tijdens werk of studie kan scoren op bepaalde vlakken of waar je juist allert op moet zijn.

Ook krijg je advies welke richting je qua werk op kan, welke richting het meest bij je past. Bij mij was dat commercieel en dan met name Marketing. Dit trok inderdaad al mijn interesse maar door dat het bevestigt wordt door zo’n test ga je een stuk zekerder dat avontuur aan.

In september ben ik begonnen met de deeltijd opleiding Associate Degree Assistent Marketeer aan de Hogeschool Utrecht en ik heb het erg naar mijn zin. Het is een pittige, maar wel erg leuke en interessante opleiding. Er wordt op een hele relaxte manier college gegeven, in groepsverband. Ideaal voor mij. Naast school werk ik de rest van de week bij Maatwerkmatrassen.nl. Hier houd ik mij bezig met de verkoop en de marketing van het bedrijf.”

Gerelateerde berichten